Унікальна музична подорож: у Рівному запускають «Зелений контрабас»

11 Лютого 2022, 13:37
Унікальна музична подорож: у Рівному запускають «Зелений контрабас» 1003
Унікальна музична подорож: у Рівному запускають «Зелений контрабас»

«Зелений контрабас» – це можливість віддатись потоку музики й відчути справжню внутрішню свободу. 

Простими словами, як це відбувається: прослуховування музичного альбому в абсолютній тиші й темряві. Без телефонів. Без контактів одне з одним. Ніхто, окрім організатора, не знає назви альбому чи виконавця. Все побудовано на довірі, розповідають організатори. 

 Такий формат уперше ввів учасник групи «Morj» Сергій Білозьоров. Все почалось із Харкова, а далі поступово розповсюдилось по інших великих містах: Вінниця, Київ, Дніпро, Одеса… 

Активна молодь Рівного з ГО «Молодіжна платформа «Яскраво» вперше організовує «Зелений контрабас» у нашому місті. Проєкт покликаний змінити сприйняття музики й дати можливість прожити її наодинці з собою. 

 Захід відбудеться 13 лютого (неділя), о 17:00 у Центрі вуличних культур (вул.Орлова, 37, 3 поверх) з дотриманням карантинних вимог. 

 Взяти участь у «Зеленому контрабасі» можуть особи від 14 років. Вартість участі – 100 грн. Кількість місць обмежена до 25, участь можлива за попередньою реєстрацією ТУТ.

Залишились питання? Наші сторінки у соц.мережах: Facebook - https://www.facebook.com/YASKRAVO/ Instagram - https://www.instagram.com/tv/CZroScXAeMg/?utm_medium=copy_link Не змогли з нами зв’язатися? Телефонуйте за номером +380961192376 (співорганізаторка – Анастасія Колодинська).

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024