Керівника підприємства, яке ремонтувало дороги на Костопільщині, підозрюють у привласненні кількох мільйонів гривень

16 Лютого 2022, 12:21
Ремонт дороги 807
Ремонт дороги

Керівнику будівельної компанії повідомили про підозру у привласненні майна в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовим становищем. 

За даними слідства у жовтні 2017 року Служба автомобільних доріг у Рівненській області уклала договір із будівельною компанією на проведення поточного середнього ремонту частини автомобільної дороги Городище – Рівне – Старокостянтинів, в районі сіл Тихе та Мирне колишнього Костопільського району. Про це журналісти видання Район.Рівне дізналися у пресслужбі прокуратури Рівненської області. 

За виконання робіт підприємству перераховано 10 мільйонів гривень авансу, проте фірма надала підтвердження щодо виконання робіт на суму понад 5 мільйонів гривень. Решту, а це ще майже стільки ж, директор привласнив.

Наразі вирішується питання обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу працівників сектору захисту інтересів суспільства і держави ГУНП в області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Читайте також:  Призначили начальника Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід»

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024