Українські військові виконують свої завдання по максимуму, – Володимир Зеленський

25 Лютого 2022, 07:42
Володимир Зеленський 1553
Володимир Зеленський

Зранку, 25 лютого, президент України Володимир Зеленський звернувся до українців.

Під час виступу він зазначив, що Росія  бреше про те, що цивільні об'єкти не є для них мішенню – вони не розрізняють, у яких районах діяти.

Додав, що о 4 ранку ворог знову атакував ракетними обстрілами. Мета цих атак – тиск на наше суспільство.

«Наші хлопці та дівчата не дали ворогу здійснити оперативний замисел вторгнення у перший день. Українці демонструють справжній героїзм! У більшості напрямків ворога зупинили, йдуть бої. Атака Росії продовжується з розрахунком, що наші сили будуть втомлені. Але ми – не втомлені», – сказав Зеленський.

Сили протиповітряної оборони боронять небо. Авіація ворога підло діє над житловими кварталами, зокрема й у Києві. За слова президента, манера атаки української столиці нагадує ту, яка відбулася у 1941 році.

«Найпотужніші сили світу спостерігають здалеку. Чи переконали Росію вчорашні санкції, ми почули у своєму небі й бачимо на своїй землі, що цього недостатньо. Тільки солідарність та рішучість українців здатна зберегти нашу свободу і захистити державу», – додав очільник держави.

Наголосив, що усі військові сили країни виконують свої завдання по максимуму. І важливо, аби люди продемонстрували взаємну витримку та підтримку. Закликав українців допомагати самотнім продуктами та пошуком укриття, доступом до перевіреної інформації.

 

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024