У Рівному розгортають волонтерський штаб

25 Лютого 2022, 08:20
Волонтерський штаб діятиме у Народному домі 1596
Волонтерський штаб діятиме у Народному домі

Не зважаючи на обстріл аеропорту, Рівне починає ранок у звичному режимі.

Критична інфраструктура, транспорт, ключові заклади охорони здоров'я – працюють. Усі, хто має потребу перебувати безпосередньо на робочому місці, можуть спокійно рухатися. Про це у своєму зверненні сказав міський голова Олександр Третяк.

«Ми контролюємо ситуацію та будемо сповіщати про зміни», – сказав Третяк та закликав людей без потреби не виїжджати в місто, аби не створювати заторів та транспортних колапсів. 

Додав, що у місті розгорнули сили територіальної оборони, силовики та військові контролюють ситуацію в місті.

Також Олександр Третяк повідомив, що на базі Народного дому розгортають штаб волонтерів. Наразі потрібна матеріальна допомога, продукти, медикаменти та різна інша підтримка від громади міста. Оскільки до Рівного прибувають тимчасово евакуйовані люди, їм потрібно допомагати також. Тому міський голова закликав усіх небайдужих приєднуватися до волонтерів, або ж приносити допомогу з 10:00 до волонтерського штабу.

Нагадаємо, зранку 25 лютого по міжнародному аеропорту «Рівне» була випущена ворожа ракета. На щастя, внаслідок обстрілу ніхто не постраждав. Ситуація в місті контрольована. Оголошено терміновий збір резервістів. 

 

 

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024