Українців закликають поширювати фото бомбардувань у російських соцмережах

02 Березня 2022, 13:33
Українців закликають поширювати фото бомбардувань у російських соцмережах 1998
Українців закликають поширювати фото бомбардувань у російських соцмережах
Кожен» із нас може допомогти українській армії, навіть не виходячи із дому.
 
Адже війна ведеться не лише зі зброєю в руках. Перебуваючи у чотирьох стінах, важливо не «накручувати» себе, а долучитися до протидії ворогу – включитися в інформаційну роботу, написав на своїй сторінці у фейсбуці начальник Рівненської обласної адміністрації Віталій Коваль. 
 
Влада розглядає можливість розблокувати заборонені російські соцмережі «Вконтакте» і «Одноклассники». Зараз туди можна зайти через VPN. 
«Згадуємо наші паролі, друзі! І вирушаємо по російських пабліках: розповсюджуйте фото- та відео докази про те, що нині відбувається в Україні. Правдиво розповідайте про розбиті міста, поранених цивільних, вбитих дітей, ліквідованих російських солдат. Все те, що може відкрити очі населенню росії. Це, наприклад, можуть робити молоді мами, які перебувають вдома із дітками. Це той посильний внесок у спільну боротьбу, який може зробити кожен, не переступаючи поріг домівки», – йдеться у повідомленні. 
Крім того, ІТ-шники і просунуті користувачі можуть вступити до української ІТ-армії і включитися у кібервійну. Детальніше – за посиланням https://t.me/itarmyofukraine2022
 
«Час згадати давно забуду фразу: «Разом нас багато - нас не подолати!», – закликає посадовець.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024