Після вбивства російськими окупантами брата, викладач з Бучі повернувся на Кореччину

22 Квітня 2022, 11:04
Після вбивства російськими окупантами брата викладач з Бучі повернувся на Кореччину 1031
Після вбивства російськими окупантами брата викладач з Бучі повернувся на Кореччину

Петро Іванович Кислюк – брат-близнюк Олександра Івановича Кислюка, відомого викладача, перекладача, науковця та поліглота. 

5 березня в Бучі, що на Київщині, російські окупаційні війська розстріляли Олександра. Під час активних обстрілів брат поховав його в садку біля будинку, а сам зміг повернутися в села Голичівка, Корецького району на Рівненщині, повідомляють у пресслужбі патрульної поліції краю.

Адже саме звідти він родом і саме там вже 38 років пусткою стояла батьківська хата. Односельці допомогли прибрати територію, бо там був чагарник і вибиті вікна в хаті. Взялася допомагати йому і наша колишня патрульна Наталка Кубай, яка теж проживає в цьому селі. 

Днями ж Петра Івановича відвідали та надали допомогу патрульні. Розповіді пана Петра, теж викладача, мовознавця та надзвичайно інтелігентної людини, вражають. Живі свідчення нелюдського ставлення окупантів та їхня жорстокість до мирного населення ще будуть темою досліджень і справедливого покарання, а поки що ми робимо усе, що від нас залежить, щоб допомогти таким людям, як Петро Олександрович. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024