У Рівному влаштували спортивне свято для дітей-переселенців

28 Квітня 2022, 15:26
У Рівному влаштували спортивне свято для дітей-переселенців ФОТО 1132
У Рівному влаштували спортивне свято для дітей-переселенців

Уболівальники народного клубу «Верес» ініціювали свято для трьох десятків дітей-переселенців, які разом із батьками після початку війни вимушено приїхали до тилового Рівного.

Спортивне свято відбулося в середу, 27 квітня. Про це інформує пресслужба народного клубу.

Діти побували на стадіоні «Авангард», зіграли у футбол із гравцями народного клубу Сергієм Шестаковим і Романом Мірошником, а також відвідали Veres Place.

Усі маленькі учасники свята отримали атрибутику з символікою НК «Верес», футбольні м‘ячі і солодкі подарунки від вболівальників народного клубу Верес, президента Української асоціації футболу Андрія Павелка, головного управління ДСНС в області, Рівненської фабрики нетканих матеріалів та Рівненського театру ляльок.

Також усіх дітей запросили до занять у Комунальній ДЮСШ з футболу «Верес», де групу для тренувань набирає один із тренерів народного клубу Володимир Гоменюк.

Свої вітання дітям-переселенцям передали також президент НК «Верес» Іван Надєїн, начальник обласної військової адміністрації Віталій Коваль, міський голова Рівного Олександр Третяк, очільник РОАФ Олексій Хахльов та інші.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024