Помер 23-річний боєць з Рівного

05 Травня 2022, 18:28
Артем Супрун 1893
Артем Супрун
Старший лейтенант Артем Супрун з Рівного помер на передовій.
 
Артем пішов слідом за мрією батька. Чоловік хотів, аби його сини стали військовими, тож після навчання у Рівненській українській гімназії, РЕПЛ хлопець вступив у Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. По закінченню гордо покрокував військовою стежкою — обрав прикордонну академію імені Богдана Хмельницького, повідомляє міський голова Рівного Олександр Третяк.
 
А далі — рідкі приїзди додому, бо ж попереду нелегка служба у прикордонних військах.
 
«Це робота не з легких навіть у мирний час. А що вже говорити про війну... Але Артем завжди був на позитиві, тож віджартовувався “Брате, от війна закінчиться, і відпочинемо!», - пригадує брат Денис.
 
Хороший, світлий, позитивний... Любив риболовлю та автівки... А ще дуже любив життя...
 
Пізно ввечері Артему, який служив на передовій — у Запорізькій області — стало зле. На жаль, медикам врятувати життя прикордонника не вдалося. 
 
Артема чекали вдома у березні — на день народження брата, який захищає суверенітет України на кордоні з білоруссю, але через війну зустрінуться брати лише зараз, коли Артема усе Рівне проведе в останню путь...
 
Громадська панахида та прощання з Артемом Супруном відбудеться 6 травня, о 11:00 на площі перед Покровським собором, о 11:30 розпочнеться заупокійна служба. Поховають його на кладовищі «Нове».
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024