«Чоткий паца» з Рівного воює за Україну

06 Травня 2022, 14:35
Іван Мартинов 3525
Іван Мартинов
Іван Мартинов – відомий інтернет-спільноті як «Чоткий паца» з Рівного. 
 
Саме його фраза — «це мєрзость», сказана про економічну ситуацію в 2014 році, — стала одним із найпопулярніших мемів далеко за межами вебпростору. Сьогодні «Чоткий паца» впевнений: «Москалі — це мєрзость», і без жалю знищує окупантів у складі окремої єгерської бригади на Донецькому напрямку. Про це повідомляє Операція об'єднаних сил.
 
Попри широку популярність Івана та його інтернет-діяльності, мало хто знає, що він брав активну участь у Революції Гідності, воював у складі добровольчого батальйону, потім підписав контракт із ЗСУ, де відслужив 5 років.
 
«Дембель» вийшов не дуже тривалий: «Після служби приїхав до батька, три місяці відпочив і знову довелося йти на війну», — розповідає український воїн.
 
Він пам’ятає, як 24 лютого ще крізь сон почув, що летять російські ракети. «Подзвонили із сільради: Ваня, збирайся! Я заварив собі кави, але і попити її не встиг — приїхала машина, і от я вже у військкоматі», — згадує піхотинець 68-ї єгерської бригади.
 
…Після перемоги «Чоткий паца» Іван Мартинов планує одружитися та поїхати подорожувати — подивитися на світ без рашистської гидоти.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024