Депутати Рівнеоблради зберуться на сесію

08 Травня 2022, 12:53
Депутати Рівнеоблради зберуться на сесію 954
Депутати Рівнеоблради зберуться на сесію

Пленарне засідання дванадцятої сесії обласної ради відбудеться 20 травня.

 

Відповідне розпорядження підписав голова обласної ради Сергій Кондрачук, йдеться на сайті Рівнеоблради. 

У зв’язку з початком російської агресії пленарне засідання, проведення якого було заплановане на 25 лютого, не відбулось. Деякі з питань, винесених на  розгляд, були проголосовані депутатами на позачерговій сесії 5 березня. Однак більшість з тих, які погоджені президією обласної ради, станом на сьогодні не розглянуті. Щодо їхнього прийняття депутати визначаться на сесії 20 травня.

Крім того, за останній час до обласної ради надійшла низка питань, які потребують сесійного розгляду. Серед них – надання в оренду площ в низці комунальних підприємств галузі охорони здоров’я для розміщення Державного закладу «Луганський державний медичний університет», приватизація єдиного майнового комплексу КП «Аптека «Ліки», погодження лімітів на спеціальне використання лісових ресурсів, зняття з контролю окремих рішень обласної ради.

З 11 по 16 травня планується провести засідання постійних комісій, на яких депутати обговорять вказані питання та визначаться щодо їхнього винесення на сесію обласної ради.

З графіком засідань комісій можна ознайомитись у розділі «Анонси», а з самими проєктами рішень – у розділі «Проєкти рішень обласної ради».

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024