Намагався врятувати маму: 17-річний хлопець у жахливій ДТП на Рівненщині отримав 60% опіків тіла

09 Травня 2022, 12:39
Намагався врятувати маму: 17-річний хлопець у жахливій ДТП на Дубенщині отримав 60% опіків тіла 726
Намагався врятувати маму: 17-річний хлопець у жахливій ДТП на Дубенщині отримав 60% опіків тіла

17-річний Вадим Скрипець намагався врятувати маму в жахливій ДТП із бензовозом, що сталася на Дубенщині. Жінка загинула, а в хлопця – 60% опіків тіла.

У Вадима досить непроста доля: у грудні минулого року він втратив батька. Нещодавно хлопець вирішив допомогти мамі евакуюватися до Польщі. Вони виїхали з Ніжина до Києва, а звідти – вже до Львова, де потрапили в ДТП.

Про це повідомила на фейсбук-сторінці Ірина Суслова.

Хлопець намагався до останнього допомогти мамі, однак вона загинула на місці. У Вадима серйозні травми – понад 60% опіків тіла.

Зараз хлопець перебуває в опіковому центрі у Рівному. Відомо, що його стан важкий, але стабільний. Поруч з ним постійно сидить тітка Олена. Вадим потребує на лікування близько 50 тисяч доларів, які, на щастя, вдалося зібрати буквально за добу.

«Йому 17… У нього ще все життя попереду, він ще може жити, радіти перемозі України над агресором, створити власну сім’ю у вільній і незалежній Україні, якщо ми допоможемо! Друзі, ви можете дати йому надію на життя, сили, щоб боротись далі! – писала активістка жіночого руху «За майбутнє» Ірина Суслова.

У коментарях представниця Всеукраїнської благодійної організації «Мама і немовля» Алла Мельничук уточнила, що Італія надасть чартерний військовий літак, щоб перевезти Вадима на лікування.

Нагадуємо, 3 травня на трасі Київ – Чоп сталася одна з наймасштабніших ДТП в Україні за кілька років.

Читайте також: Жахлива автотроща неподалік Ситного: розшукали всіх родичів загиблих 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024