На Рівненщині прикрили офіс «Партії Шарія»

14 Травня 2022, 15:55
Анатолій Шарій 818
Анатолій Шарій
Служба безпеки України продовжує викриття осіб, причетних до протиправної діяльності, пов’язаної із діяльністю політичної партії «Партія Шарія».
 
Співробітниками УСБУ в Рівненській області здійснено ряд заходів щодо встановлення в регіоні прибічників ідеології Анатолія Шарія, якого СБУ підозрює у вчиненні злочинів, передбачених двома статтями Кримінального кодексу України: ст. 111 (Державна зрада) та ст. 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками), повідомляють на сторінці управління СБ України у Рівненській області. 
 
Працівники відомства встановили, що вказані особи, виконуючи вказівки Анатолія Шарія, через соціальні мережі та регіональні інтернет-ресурси, проводили спеціальні інформаційні операції на користь рф.
 
Крім цього, через можливості Управління було заблоковано сторінку у соціальній мережі «Фейсбук» вищезазначеної політичної партії в регіоні.
 
Нагадаємо, на початку травня спецслужби Іспанії затримали блогера Анатолія Шарія. Служба безпеки України підозрює його у державній зраді. Згодом суд відпустив блогера додому.  У Шарія забрали документи та заборонили виїжджати з Іспанії до того, як Україна подасть документи на його екстрадицію.
 
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024