Рівненська компанія отримає 1000 доларів на підтримку свого бренду

01 Червня 2022, 13:10
Фінансова допомога виробнику 364
Фінансова допомога виробнику

Оголосили результати Made in UA Support Project – ініціативи, створеної для допомоги українським підприємцям під час війни.

Про це йдеться у пресрелізі програми Made in UA Support Project.

Серед переможців – компанія Kazvan Hats з Рівного.

Kazvа́n – це український sustainable бренд головних уборів та аксесуарів. Ідея: допомагати людям розкривати унікальність через зовнішній образ. А також створювати індивідуальні вироби ручної роботи з найменшою шкодою для довкілля.

«У світ ми транслюємо українську культуру душевності та відкритості», – йдеться в описі виробника.

Повний перелік переможців можна переглянути на сайті.

Нагадаємо, з 27 квітня до 31 травня в Україні обирали учасників проєкту Made in UA Support Project

Метою ініціативи було обрати 100 українських крафтових виробників, які продовжують свою діяльність у важких умовах повномасштабної війни, та надати їм допомогу для розвитку бізнесу.

Організатори проєкту поставили за ціль обрати різнопланових виробників, допомогти компаніям з різноманітними потребами. Всі заявки на участь були зібрані через спеціально створену платформу UAmadesupport.com.

Для ознайомлення з заявами, представники організаторів отримали особисті кабінети. Система дала можливість фільтрувати підприємства за ключовими параметрами – з якої області виробник, які товари виробляє, чи активне виробництво тощо.

Кожен член журі оцінював підприємства для того, щоб обрати 100 компаній, які, на його думку, мають отримати фінансову підтримку. Ті підприємства, які отримали більше голосів від всіх експертів, були обрані для надання допомоги. У випадку, якщо кількість голосів була рівна, перевага надавалася тому, хто раніше подав заявку.

Підприємства, які перемогли, отримають фінансову допомогу 1000 доларів (без урахування податків). Ці кошти вони зможуть направити на будь-які найбільш актуальні витрати виробництва: матеріали, обладнання для створення продукції, рекламу, зарплатню, покращення презентації товарів тощо.

Кожен з переможців отримає детальну інструкцію та перелік даних, які необхідно надати для підписання договору. Протягом місяця гроші надійдуть на баланс виробників.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024