7 кроків успішного корейського догляду за шкірою

16 Червня 2022, 11:37
7 кроків успішного корейського догляду за шкірою Реклама 692
7 кроків успішного корейського догляду за шкірою

Подовжити чи повернути шкірі молодість – можливо, використовуючи унікальні корейські рецепти. Домогтися цього легко, дотримуючись кількох правил догляду за шкірою.

 

Вивчення корейських доглядових процедур не таке вже й складне. Насамперед слід підібрати продукти з активними інгредієнтами залежно від типу шкіри. Знайти найбільш відповідні ви можете в онлайн-магазині Watsons: https://www.watsons.ua/ru/koreyskaya-kosmetika/koreyskaya-kosmetika-dlya-litsa-/c/kface.

Крок 1: метод подвійного очищення

Подвійне очищення обличчя – це умивання з використанням двох засобів: на масляній і водній основі. Спочатку нанесіть на суху шкіру масляний продукт (найкраще впливає на суху шкіру). Помасажуйте круговими рухами та рівномірно розподіліть по обличчю, потім змийте.

Після цього нанесіть засіб на водній основі на вологе обличчя, також втираючи його масажними рухами. Завершіть перший крок, очистивши шкіру теплою водою.

Крок 2: відлущування

Після очищення нанесіть відлущувальний засіб, акуратно втираючи його у шкіру:

    • Видавіть на долоню продукт розміром із горошину.
    • Намильте його в руках.
    • Обережно нанесіть на все обличчя, починаючи зі щік.
    • Залишіть на хвилину.
    • Ретельно змийте теплою водою.

Крок 3: відновлення вологості за допомогою тонера

Наступний крок – нанесення тонера для подальшого очищення та видалення бактерій, макіяжу та забруднень з вашої шкіри, не позбавляючись від вологи. Насправді тонер не просто очищає, він також сприяє відновленню поживних речовин у клітинах. Достатньо нанести кілька крапель тонера на ватний тампон і акуратно протерти обличчя.

Крок 4: нанесення есенції/сироватки

Застосування есенції та сироватки дозволить дати шкірі ще один захисний зволожуючий шар, що допоможе їй краще увібрати крем та інші продукти.

Сироватка з вітаміном С може поліпшити або звести нанівець появу темних кіл під очима, зморшок, забезпечує антиоксидантний захист, блокує вироблення ферменту меланіну і зрештою може зменшити нерівний тон шкіри, прищі та шрами. Видавіть декілька крапель на руки та акуратно поплескайте по шкірі, утримайтеся від енергійного розтирання.

Крок 5: фіксація за допомогою тканинної маски

Використовуйте тканинну маску, щоб зберегти поживні речовини та мінерали у шкірі. Дуже ефективні тканинні маски, що містять гіалуронову та гліколеву кислоти, особливо якщо у вас суха шкіра. Залишайте маску на обличчі протягом 15-30 хвилин.

Крок 6: крем для шкіри навколо очей

Наступний крок – нанесення спеціального крему, призначеного для захисту та живлення ніжної шкіри під очима. Робити це краще безіменними пальцями, щоб не пошкодити чутливу зону.

Крок 7: зволожуючий крем

Щоб завершити процедуру корейського догляду за шкірою, слід нанести на шкіру зволожуючий крем. Достатньо видавити кількість розміром з горошину на тильний бік долоні та акуратно розподілити по обличчю.

Виконання цих кроків займе не більше 10 хвилин, і цей режим – все, що потрібно, щоб зберегти шкіру здоровою, сяючою та молодою.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024