У Рівному суд обрав запобіжний захід ексдиректорці банку, яка привласнила майже 260 тисяч гривень

21 Червня 2022, 12:00
У Рівному суд обрав запобіжний захід ексдиректорці банку, яка привласнила майже 260 тисяч гривень 404
У Рівному суд обрав запобіжний захід ексдиректорці банку, яка привласнила майже 260 тисяч гривень

Рівненський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою відносно ексочільниці відділення банку, яку підозрюють у незаконних діях з інформацією, яка обробляється в автоматизованій системі, що заподіяло значної шкоди, а також у підробці платіжної картки та привласненні чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

Нагадаємо, за даними слідства, в липні минулого року жінка, перебуваючи на посаді директора Вараського відділення одного з комерційних банків, задля власного збагачення, передала своєму чоловіку попередньо підроблену нею банківську платіжну картку, на яку зарахувала депозитні та кредитні кошти померлого клієнта. Її чоловік-співучасник за кілька днів зняв з цієї картки майже 260 тисяч гривень, повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області. 

Подружжя не з’являлось на виклики, тож їх обох оголосили у міжнародний розшук. Зрештою, жінку затримали на польсько-українському кордоні. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловік-спільник підозрюваної досі перебуває у розшуку. Також, наразі перевіряється причетність підозрюваних до вчинення аналогічних злочинів, що призвели до  заподіяння збитків на понад 1 мільйон гривень.

 Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області.

 Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю терміном до трьох років.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024