Сайт провайдера Мережі Ланет відтепер лише українською

27 Червня 2022, 13:17
Сайт провайдера Мережі Ланет відтепер лише українською Реклама 685
Сайт провайдера Мережі Ланет відтепер лише українською

Всеукраїнський інтернет-провайдер Мережа Ланет відмовився від російськомовної версії сайту. Тепер ресурс буде доступний для користувачів лише державною мовою. Це рішення команда Мережі Ланет ухвалила відразу після повномасштабного наступу російських військ на територію України.

Зараз особливо важливо тримати оборону не лише на фронті, а й в тилу: підтримувати економіку, бойкотувати російських виробників та очищувати наш інформаційний простір від усього російського, щоб ворог не мав шансу просочитися глибше. Тож провайдер Мережа Ланет разом зі своїми користувачами приєднується до боротьби із загарбниками! 

Мережа Ланет завжди підтримувала своїх абонентів у нелегкі часи: організовувала акції, щоб зібрати кошти на благодійність, проводила безкоштовний Інтернет у бомбосховища як в Києві, так і в інших містах України. І сьогодні команда провайдера надіється, що відмовою від російської мови на сайті теж зробить свій внесок в опір ворогу. 

Інтернет від Мережі Ланет у Рівному

Навіть в умовах війни, компанія підключає нових користувачів. Зараз Мережа Ланет має тисячі абонентів в багатьох великих і малих містах України. Тож підключити  Інтернет у Рівному  можуть всі охочі. Тим паче, що Інтернет від Мережі Ланет має безліч переваг: 

  • висока швидкість і якість інтернет-зв'язку дозволить вільно користуватися онлайн-ресурсами, навчатися та працювати, проводити конференції та зустрічі дистанційно тощо; 
  • ви маєте змогу підібрати для себе найбільш відповідний тарифний план із запропонованої лінійки тарифів з огляду на свої уподобання та потреби; 
  • цілодобова технічна підтримка дозволить вам у будь-який час звернутися до майстрів для розв'язання того чи іншого питання з приводу інтернет-зв'язку; 
  • на сайті провайдера доступне для продажу обладнання провідних виробників, необхідне для якісного підключення мережі Інтернет та телебачення;
  • майстри компанії швидко та професійно виконають усі роботи з підключення як Wi-Fi, так і провідного Інтернету у квартирі чи приватному будинку.

До того ж ви маєте можливість підключити й телебачення від Мережі Ланет. Це дозволить вам користуватися відразу двома послугами за вигідними умовами. Та найголовніше – завдяки Інтернету й телебаченню від Мереж Ланет ви завжди зможете слідкувати за новинами та будете в курсі всіх ключових подій в Україні. 

Щоб підключити послугу Інтернет в Рівному, телефонуйте за номером телефону (0800) 601-200 чи залишайте заявку, скориставшись формою на сайті або за допомогою електронної пошти. І зовсім скоро з вами зв'яжеться наш менеджер для обговорення деталей підключення.

м. Рівне, вул. С. Бандери, 45

[email protected]

(0800) 601-200

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024