У Рівному чоловік пропонував поліцейському 2 тисячі доларів за закриття справи

14 Липня 2022, 12:52
Хабар за закриття справи 348
Хабар за закриття справи

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Здолбунова, якому інкримінують надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище.

Про це інформує Рівненська обласна прокуратура.

Так, слідство встановило, що на початку травня цього року правоохоронці зупинили автомобіль, і в ході перевірки документів водія виявили ознаки підробки посвідчення на право керування транспортним засобом.

Автомобіль вилучили, а відносно порушника відкрили кримінальне провадження. Аби «вирішити» питання обвинувачений пропонував начальнику сектору дізнання одного із відділень поліції області хабар – 2 тисячі доларів США за непритягнення до кримінальної відповідальності та закриття провадження.

Рішенням суду чоловікові обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування проводили слідчі СУ ГУНП в Рівненській області, за оперативного супроводу працівників Рівненського управління ДВБ НП України.

Обвинувальний акт скерували до Рівненського міського суду.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024