У Рівненському районі до проєкту «Поліцейський офіцер громади» долучилися ще дві тергромади

20 Липня 2022, 10:12
У Рівненському районі до проєкту «Поліцейський офіцер громади» долучилися ще дві тергромади 499
У Рівненському районі до проєкту «Поліцейський офіцер громади» долучилися ще дві тергромади

Меморандум про співпрацю та партнерство із ГУНП 19 липня підписали голови Здовбицької та Мізоцької територіальних громад Рівненського району.

Про це повідомляє відділ комунікаії поліції Рівненської області.

«Безпекова складова особливо актуальна, тим паче у такий складний для країни час. Це наша спільна відповідальність і лише співпрацюючи отримаємо гарний результат», — зауважив Олексій Камишанський.

Очільник поліції області підкреслив, що попереду — непростий етап відбору, але проєкт позитивний і він себе виправдовує. Важливо і те, що громада сама обирає поліцейського, із яким працюватимуть над поліпшенням безпекового середовища.

Крім того, Олексій Камишанський поспілкувався із головами Здовбицької та Мізоцької тергромад про криміногенну ситуацію на території, а також розповів про успішний досвід реалізації проєкту на Рівненщині.

Нагадаємо, нині учасниками проєкту в області є вже 34 територіальних  громади, у яких служать 50 поліцейських офіцерів. Іще четверо кандидатів наразі навчаються на спеціалізованих курсах.   

У підсумку зустрічі за активну співпрацю, надання дієвої допомоги у забезпеченні публічної безпеки та порядку очільникам громад головний поліцейський Рівненщини вручив подяки. 

Читайте також: У Рівному дві вулиці залишаться без електропостачання

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024