У Рівному судитимуть чоловіка, який з балкона застрелив двох людей

29 Липня 2022, 16:32
У Рівному скерували до суду кримінальне провадження за фактом умисного вбивства двох осіб 1121
У Рівному скерували до суду кримінальне провадження за фактом умисного вбивства двох осіб

Досудове розслідування здійснювала група слідчих Рівненського РУП за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, четвертого березня близько 13:00 години 48-річний рівнянин, перебуваючи на балконі квартири по вулиці Костромській у Рівному, здійснив не менше двох пострілів із незареєстрованої мисливської рушниці у 36-ти та 27-ми річних жителів Рівного. В результаті отриманих тілесних ушкоджень чоловіки померли на місці події.

У рамках кримінального провадження, відкритого за пунктом 1 частини 2 статті 115 КК України слідчі повідомили зловмисникові про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Під час досудового розслідування було проведено комплекс слідчих дій та призначено ряд експертиз, зокрема й судову психолого-психіатричну. Відповідно до висновку останньої — підозрюваний страждає психічним захворюванням, не може усвідомлювати свої дії та керувати ними.

За результатами зібраної доказової бази слідчі скерували до суду матеріали кримінального провадження із клопотанням про застосування примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до психічного закладу із суворим наглядом. 

Читайте також: На Херсонщині загинув солдат з Рівного

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024