Чи хочуть рівненські батьки, аби навчання в школах було стаціонарним

03 Серпня 2022, 09:38
Чи хочуть рівненські батьки, аби навчання в школах було стаціонарним 731
Чи хочуть рівненські батьки, аби навчання в школах було стаціонарним
Оприлюднили результати опитування батьків щодо формату навчання у рівненських школах.
 
Про це повідомили у Рівненській міській раді. 
 
Наразі результати виглядають наступним чином: 52.6% опитаних батьків висловитись за очне навчання, 47.4% – за дистанційне. В опитуванні взяли участь 30 887 батьків з 32 822 загальної кількості.
 
«Переважно батьки 1-5 класів зголосились у більшості, що хотіли б водити дітей на очне навчання. Батьки дітей середніх та старших класів більшою мірою підтримують дистанційний формат навчання», – розповів начальник Управління освіти Богдан Турович.
 
За його словами, мова не йде про вибір форми навчання більшістю:
 
«Наголошую, якщо більшість батьків у класі проголосували за, наприклад, очне навчання, це не означає, що це остаточне рішення для всього класу. Мова йде про організацію очного та дистанційного навчання за вибором батьків».
 
Як зауважив Богдан Турович, нині тривають ремонти в укриттях частини шкіл. В інших розпочнуться найближчим часом. По завершенню, батьки зможуть ознайомитися з умовами, які створені для дітей у випадку повітряної тривоги.
 
Кінцеве рішення про те як відбуватиметься навчання з вересня ще не прийняте. Про зміни та рішення які будуть приймати у Міністерстві освіти, а також в Управлінні освіти Рівненської міської ради, ви дізнаєтеся з офіційних джерел.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024