У Рівному та області заборонили польоти безпілотників

10 Серпня 2022, 10:55
У Рівному та області заборонили польоти безпілотників 790
У Рівному та області заборонили польоти безпілотників
Служба безпеки України нагадує про заборону проведення польотів безпілотних літальних апаратів та легких літаків над містом Рівне та Рівненською областю.
 
 У відомстві попереджають, що всі не дозволені польоти безпілотних літальних апаратів будуть вважатись шпигунством та диверсійною роботою на користь ворога з усіма витікаючими наслідками.
 
За порушення вказаних вимог зловмисників буде притягнено до відповідальності за ст. 109, ст.110, ст. 111, ст.113, ст. 114 Кримінального кодексу України.
 
Також, звертають увагу батьків на необхідність в проведенні відповідних роз’яснювальних бесід з дітьми про заборону використання цивільних БПЛА (дронів) у воєнний час.
 
Вчинення неповнолітніми діянь, що містять ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, якщо вони не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, – тягне за собою накладення штрафу на батьків або осіб, які їх замінюють, в розмірі від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024