В укритті Рівненської обласної лікарні відкрили артгалерею

06 Вересня 2022, 10:16
В укритті Рівненської обласної лікарні відкрили артгалерею 994
В укритті Рівненської обласної лікарні відкрили артгалерею
В одному із залів захисного укриття Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка відкрили артгалерею відомого у Рівному художника-мураліста Костянтина Качановського.
 
Ідея прикрасити одну зі стін сховища життєствердним муралом Кості переросла у повноцінний простір творчості нашого талановитого земляка, повідомляють у лікувальній установі.
 
Костянтин з Рівненщини і пишається цим, то ж в основу концепції артгалереї було закладено фразу, актуальну для кожного жителя Рівненської області: «I’m From Rivne Region and I am Proud Of It». Слід зауважити, що до облаштування та презентації мистецької території долучилося чимало небайдужих особистостей, які допомогли реалізувати усі креативні задуми. Така співпраця надихнула на цікаві ідеї, про які ми розповімо вже найближчим часом.

 
Сховище №65055 знаходиться на балансі КП «РОКЛ ім. Ю Семенюка» РОР з 1988 року. Для забезпечення готовності укриття до використання за призначенням у зв’язку з повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України і загрозою життю людей закладом проведено поточний ремонт приміщення. Тут може одночасно знаходитись 300 осіб. Загальна площа 828,5 м2. Є спеціально обладнана операційна, загальне електропостачання та електроосвітлення, автономне живлення, централізоване водопостачання та запас ємкості питної води понад 2000 літрів. Загальна каналізаційна система у справному стані, наявний зв’язок (стаціонарний телефон) та інтернет. Роботи по облаштуванню тривають. Наступний важливий крок - встановлення вентиляційної системи.
 
Наразі, заклад утримує та експлуатує сховище згідно з вимогами і рекомендацій, визначених технічною документацією, відповідними нормами та правилами.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024