Дайте пралці другий шанс: де знайти й підібрати запчастини

25 Вересня 2022, 12:54
Дайте пралці другий шанс: де знайти й підібрати запчастини 427
Дайте пралці другий шанс: де знайти й підібрати запчастини

Дешевий неякісний порошок може буквально розчинити хрестовину й барабан не зможе крутитися. Переплутані під час аматорського ремонту саморізи спричиняють протікання у несподіваних місцях. Підшипники з часом мають властивість стиратися і починають гудіти. Проте пральну машинку з такими проблемами можна врятувати, вчасно замінивши ці деталі.

Хороша пралка за правильного користування працюватиме багато років. Якісні запчастини для пральної машини зможуть збільшити цей термін вдвічі. Бувають випадки, коли «пацієнта» не врятувати і простіше просто купити нову машинку. Проте частіше елементарна заміна підшипників, амортизаторів чи навіть замка на дверцятах може забезпечити вас комфортним пранням ще на 5-6 років.

На щастя, зараз купити необхідні деталі не проблема. Будь-які запчастини можна замовити, не виходячи з дому, а продавці допоможуть вам підібрати оригінальні деталі до вашої машини або ж дешевші аналоги. Для пральних машин з особливою комплектацією є можливість замовити запчастини з-за кордону з доставкою протягом двох тижнів.

Наприклад, магазин «Майстер Плюс» пропонує величезний асортимент запчастин для пральних машин. За великого бажання можна навіть зібрати пралку з нуля (але краще так не треба). Придбати можна все від найменших гвинтиків до корпуса й барабану і таким чином подарувати друге життя найбільш «втомленій» пральній машині.

Одна із найбільш зношуваних запчастин – це амортизатори. Водночас їх досить легко замінити на нові. У спеціалізованому магазині вам допоможуть підібрати такі, які підійдуть вашій пральній машині та гаманцю. Існують як дешеві аналоги від 60 гривень за штуку, так і фірмові сучасні амортизатори, вартість яких понад 11 тисяч гривень.

Амортизатор
Амортизатор

Поширеною поломкою в пральних машинах є звичайне виламування ручки дверцят. Крючок, який механічно фіксує дверцята, може просто зламатися і заблокувати вашу білизну всередині. На щастя, його теж легко замінити. Ця відносно недорога деталь може бути виготовлена з металу або пластику та мати різну форму залежно від моделі пральної машини. Якщо вийшов з ладу мотор чи насос, не поспішайте купувати нову машинку, адже навіть у такому випадку буває дешевше придбати нову запчастину. 

Крючок
Крючок

Для майстрів та сервісних центрів магазин «Майстер Плюс» має вигідні умови співпраці. Запчастини можна замовляти з-за кордону, якщо трапилася пралка незвичної  моделі, або ж виготовляти під замовлення для зовсім особливих випадків. Для клієнтів, які захочуть зекономити, ви зможете разом із консультантами підібрати неоригінальні запчастини, які виконуватимуть свою функцію.

Не поспішайте відправляти клієнта в магазин чи викидати на звалище власну пральну машину. Адже в більшості випадків проблему можна вирішити заміною кількох запчастин. А завдяки таким магазинам, як «Майстер Плюс» знайти й підібрати потрібні можна швидко й без зусиль.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024