Рівне: у будинку дитини планують впровадити сучасні енергозберігаючі технології

23 Вересня 2022, 15:30
Рівне: у будинку дитини планують впровадити сучасні енергозберігаючі технології 775
Рівне: у будинку дитини планують впровадити сучасні енергозберігаючі технології

У КП «Рівненський обласний спеціалізований будинок дитини з центром реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги дітям» мають намір впровадити енергоощадні технології та реалізувати проєкт з використання альтернативних джерел енергії.

Як повідомив директор підприємства Володимир Боярчук, в будинку дитини в одному з корпусів мають встановити термальний тепловий насос та сонячні панелі, повідомляють у Рівненській обласній раді. 

Зараз у нас централізоване опалення. Задля економії коштів необхідно впровадити заходи з енергозбереження, додав Володимир Боярчук.

Реалізовувати цей проєкт має ГО «Український Рух Миру». З початку війни він опікується будинком дитини.

«Ми переконалися, що цей заклад є дуже хорошим. Тут гарно опікуються дітьми, а працівники закладу роблять все можливе, щоб вони почували себе затишно.  Вся гуманітарна допомога, яку ми надавали, йшла за призначенням. Відповідальний керівник. Приміщення гарне, а ми захотіли, щоб воно стало ще кращим та енергоощадним», - розповів секретар ГО «Український Рух Миру» Михайло Ємець.

За його словами роботи планують розпочати після проведення енергоаудиту.

 

- Ми будемо співпрацювати з іншими європейськими благодійними фондами, котрі будуть допомагати збирати кошти на реалізацію цього проєкту, - додав Михайло Ємець.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024