У Рівненському районі розшукали зниклу вихованицю будинку сімейного типу

25 Вересня 2022, 11:17
У Рівненському районі розшукали зниклу вихованицю будинку сімейного типу 638
У Рівненському районі розшукали зниклу вихованицю будинку сімейного типу

24 вересня близько 22:45 ювенальні поліцейські Рівненського РУП розшукали 13-річну дівчину у Новій Любомирці. Малолітню повернули за місцем проживання. 

Про це повідомили у Нацполії.

23 вересня близько 11 години про зникнення 13-річної вихованки до поліції повідомила 59-річна жителька села Олександрія, опікун будинку сімейного типу, в якому проживає дівчина.

Поліцейські встановили, що із шостого вересня дівчина не з’являється за місцем проживання. Спілкується в месенджерах із подругами, зазначає, що з нею усе добре. Втім додому не повертається, та вказує неправдиві дані про своє місце знаходження. Востаннє, односельчани бачили її декілька днів тому в селі Олександрія.

Виявили її поліцейські у 22-річного хлопця. Малолітня пояснила, що весь час проживала у нього або інших друзів. Про те, що її шукають знала, втім, повертатися не хотіла.     

Встановити її місце перебування вдалося завдяки кропіткій роботі ювенальних поліцейських у взаємодії із працівниками оперативно-технічних підрозділів.   

Ювенальні поліцейські спільно зі службою у справах дітей обстежуватимуть умови проживання малолітньої. З дівчиною провели профілактичну бесіду, аби та не повторювала таких дій надалі.

Читайте також: На Березнівщині горів житловий будинок

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024