У Великомежиріцькій громаді привітали педагогів з професійним святом

30 Вересня 2022, 12:22
У Великомежиріцькій громаді привітали педагогів з професійним святом 4431
У Великомежиріцькій громаді привітали педагогів з професійним святом

Напередодні Дня працівників освіти, який святкуватимуть 2 жовтня, у селі Великі Межирічі привітали педагогів з Днем працівників освіти. На урочистостях побувала й кореспондентка Район.Рівне.

Так, у сесійній залі зібралися представники влади, а також винуватці свята — педагоги. На початку присутні, схиливши голови, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників України.

На адресу вчителів лунало багато теплих слів привітань. Освітян громади привітали сільська голова Оксана Слободенюк, начальниця відділу соціально-культурної сфери Марія Михальська.

Не обійшлося й без нагородження. За сумлінну працю, творчий підхід у справі, навчання і виховання дітей, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків та з нагоди Дня вчителя нагородили грамотами Великомежиріцької сільської ради заступницю директора з навчально-виховної роботи Іванівської гімназії Світлану Фесюк, вчительку початкових класів Стовпинської гімназії Ганну Синюк, вчительку початкових класів Самострілівської гімназії Оксану Котюк, учительку української мови та літератури Великомежиріцького ліцею, Заслуженого учителя України Тетяну Боровець, учителя історії Великомежиріцького ліцею Володимира Ільїна, учительку інформатики і математики Великомежиріцького ліцею Іванну Ярмолюк, учительку історії Щекичинської гімназії Галину Довмат, вчительку початкових класів Малосовпівської гімназії Наталію Шевчук.

Також подяки сільської ради з нагоди професійного свята вручили педагогічному колекиву опорного закладу «Великомежиріцькій ліцей» та педагогічному колективу ЗЗСО «Світанівська гімназія».

Читайте також: У Рівному відбудеться акція на підтримку полонених дубровичан

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024