Рівняни можуть обміняти посвідчення водія онлайн

08 Жовтня 2022, 09:19
Рівняни можуть обміняти посвідчення водія онлайн 1171
Рівняни можуть обміняти посвідчення водія онлайн

Головний сервісний центр МВС спільно з ДП «ІНФОТЕХ» та Укрпоштою відновлює онлайн послугу, яку було призупинено з міркувань безпеки через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Відтепер знову можна замовити обмін та відновлення посвідчення водія через Електронний кабінет водія. Фахівцями Головного сервісного центру МВС був відпрацьований алгоритм, який дозволяє перезапустити одну з найбільш популярних онлайн-послуг у безпечному форматі. Для користувачів онлайн сервісу фактично нічого не змінюється: як і раніше через смартфон чи ноутбук можна замовити послугу в кілька кліків. Водночас забрати посвідчення можна буде особисто як у будь-якому найближчому сервісному центрі МВС, так і через сервіс поштового оператора, повідомляють у Рівненській обласній раді.

«Щодня до 142 діючих сервісних центрів МВС звертаються близько 2 тисяч клієнтів для обміну посвідчення водія. Тепер таку операцію можливо замовити онлайн. Відтак, забрати готовий документ можна буде або в зручному для себе сервісному центрі МВС або в найближчому відділені «Укрпошти», чи навіть замовити доставку кур’єром Укрпошти додому», — зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Орієнтовна вартість послуги – 254 гривень за бланк посвідчення, 26 гривень за адмінпослуги сервісного центру МВС та 294 гривень за логістичні витрати, може бути також нарахована комісія банку.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024