Рівненському митцю присудили премію Ніла Хасевича

25 Жовтня 2022, 14:05
Роботи фіналістів конкурсу 1168
Роботи фіналістів конкурсу

У Рівному оголосили переможця обласної премії в галузі образотворчого мистецтва імені Ніла Хасевича. Більшістю голосів за результатами голосування здобув Станіслав Кремньов.

Про це йдеться на сторінці Управління культури та туризму Рівненської ОДА.

Станіслав Кремньов – учитель трудового навчання Рівненського НВК «Колегіум», учасник народної студії декоративно-ужиткового мистецтва Рівненського міського будинку культури. 

Одна з перших виставок майстра відбулася у 2015 році у міській бібліотеці №10. Також митець виставляє свої роботи на Алеї майстрів. Щороку бере участь у фольклорно-етнографічному святі «Музейні гостини». Представляв свої роботи на виставці «Золоте сузір'я» у 2015 році.

У вересні цього року виставка «Мандруємо Україною» була відкрита на терасі Острозького замку у ході наукової конференції «Острозькі краєзнавчі читання», а також демонструвалась в Олександрійській спеціалізованій мистецькій школі-інтернаті.

Цьогоріч на отримання премії претендували роботи одного напрямку (різьба по дереву) двох кандидатів: горельєф «Мамина осінь» Миколи Тимчака та серія робіт «Мандруємо Україною» Станіслава Кремньова.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024