У гімназії Великомежиріцької громади школярі ярмаркували задля перемоги

03 Листопада 2022, 08:45
У гімназії Великомежиріцької громади школярі ярмаркували задля перемоги 2213
У гімназії Великомежиріцької громади школярі ярмаркували задля перемоги

У Світанівській гімназії Великомежиріцької громади 2 листопада пройшов благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України. На подвір’ї закладу зібралося чимало люду: одні продавали, інші купували. Відвідали захід й голова Великомежиріцької сільської ради Оксана Слободенюк, заступник сільського голови Олег Рогашевський, начальниця відділу соціально-культурної сфери Марія Михальська, начальниця фінансового відділу Ірина Мамай та староста Світанівського старостинського округу Алла Бура.

Спочатку для присутніх підготували патріотичну програму. Юні таланти гімназії танцювали, співали й декламували вірші.

Першими гостей заходу зустрічали найменші – вихованці дошкільного структурного підрозділу гімназії. Серед різноманіття, яке продавали дошкільнята, кожен міг обрати собі щось до душі та до смаку: печиво, тістечка, пироги, шоколад та фрукти. Малечу активно підтримували вихователі, які були помічниками для юних продавців.

Блакитно-жовті сувеніри, свіжу домашню випічку, тістечка, фрукти та багато різноманітних ласощів, кімнатні рослини закликали присутніх придбати учні та учениці гімназії. Кухарки закладу приготували для гостей дійства смачну грибну юшку, тож зібрали чималу чергу біля свого столу.

Торгували на ярмарку навіть кроликами. Шестикласник Арсеній ціни на цих свійських тварин не завищував, проте покупцям нагадував, що усі кошти будуть передані на потреби українських захисників.

«Солодкий ярмарок, безперечно, вдався на славу, адже кожен учасник доклав максимум зусиль, аби так сталося. Ми щиро віримо у нашу перемогу і кожному українському захиснику адресуємо непохитну віру, надію та любов… і обов’язково впевненість, що разом ми непереможні, бо ми – українці!» – додала директорка Світанівської гімназії Марія Кірієнко.

Читайте також: У Рівному презентували виставку «Княгині та князівни»

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024