На Березнівщині чоловік до смерті побив сусіда

30 Грудня 2022, 12:05
На Рівненщині чоловік до смерті побив сусіда 997
На Рівненщині чоловік до смерті побив сусіда

У Рівненському районі поліцейські затримали зловмисника за смертельне побиття сусіда. У середу, 28 грудня, житель села Кам’янка, що на Березнівщині, повідомив до поліції, що виявив свого дядька без ознак життя за місцем його проживання.

Про це йдеться на сторінці поліції у фейсбуці.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 4 (м. Березне). Поліцейські встановили, що 26 грудня до місцевого жителя прийшли річні сусіди. Чоловіки вживали алкогольні напої та грали в карти. Близько 15 години між «гостями» виник конфлікт, який швидко переріс у бійку. Під час сутички 42-річний наніс не менше двох ударів дерев’яним поліном по голові 45-річному. Потому бійка припинилася, а чоловіки розійшлися по домівках.

 

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми, перелому кісток черепа та крововиливу в мозок.

 

Слідчі затримали 42-річного зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

За скоєне йому може загрожувати до десяти років позбавлення волі.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024