Якісні прикраси – кращий подарунок для коханих

31 Грудня 2022, 11:27
Якісні прикраси – кращий подарунок для коханих Реклама 562
Якісні прикраси – кращий подарунок для коханих

Інтернет-магазин Pandora-Braslet пропонує вам поринути у світ краси, вишуканості та бездоганності разом із прикрасами Пандора. Ми пропонуємо вам величезний асортимент високоякісних ювелірних виробів, які поєднують у собі дух часу та традиції. У нашому електронному каталозі ви легко знайдете подарунок для близької і дорогої вам людини, а також зможете поповнити свою колекцію унікальними аксесуарами, які нададуть вечірнім вбранням особливу елегантність.

Асортимент каталогу Pandora-Braslet

Кожна колекція прикрас Пандора унікальна та чудово уособлює внутрішній світ та настрій власника.

1. Браслет Pandora – основа індивідуальної декоративної колекції!

Кожен браслет вражає харизмою та індивідуальністю. Це відображено в оброблених матеріалах, відтінках та різноманітності шармів. Шкіряні ремінці доступні у класичному чорному кольорі, а також у коричневому, фіолетовому або рожевому кольорі. На жаль, на шкіряних браслетах немає стопорних намистин. Це забезпечує регулярні інтервали між шармами Pandora. Прокладки - це вузькі намистини, які діють як роздільники між шармами і не можуть бути відкриті. Залежно від моделі вони можуть мати або не мати внутрішнє різьблення. Зазвичай, на браслеті Pandora використовується від двох до трьох таких декоративних затискачів. У шкіряному варіанті це завдання виконують силіконові пробки. Завдяки нескінченним можливостям поєднання матеріалів та підвісок (шармів) кожна прикраса стає унікальною.

2. Стартові набори Pandora включають браслет Pandora та відповідну підвіску. Ці набори стануть чудовим подарунком та основою для декоративної колекції Pandora.

Визначення правильного розміру часто є доволі складною проблемою. Найкраще взяти шматок мотузки, один раз обернути її навколо зап'ястя, а потім виміряти рулеткою. Після цього додайте 1-2 см як запас.

3. Шарми Pandora.

Шарми завжди мають великий отвір, щоб їх можна було легко переміщати браслетом. Як згадувалося, ці підвіски Pandora часто прикрашаються декоративними символами. Крім того, є такі, які прикрашені орнаментом, знаками зодіаку, тваринами, літерами тощо. Також дуже популярні обереги з тваринами, янголятами, символом дружби, серцем.

4. Підвіски Pandora.

Підвіски Pandora складаються з обручки, на якій висить декоративний кулон. Особливістю є підвіски з мотивами з муранського скла. Муранське скло відрізняється особливою яскравістю кольорів.

5. Кільця Пандора – малі, але симпатичні!

Поєднання з дорогоцінним камінням відкриває майже безмежні можливості, тому немає межі вашій творчості. Проста елегантність без каменю – ось що робить кільця Pandora такими особливими. Кубічний цирконій – це імітація діаманта, яку неозброєним оком неможливо відрізнити від справжнього дорогоцінного каменю. Pandora вражає, перш за все, відмінним співвідношенням ціни та якості. Камені цирконію високої якості оманливо виглядають як справжні діаманти, але коштують набагато дешевше. Шпинель є одним з найтвердіших дорогоцінних каменів у світі і буває різних кольорів. Найпопулярнішими кольорами є відтінки червоного. Перли, що використовуються, є культивованими прісноводними перлами. Щоб дозріти, потрібно два роки! Культивовані перли також є якісним продуктом.

6. Сережки Pandora – маленькі родзинки святкового вечора!

Сережки Pandora – сережки-гвоздики і не тільки з коштовним камінням (перли, шпинель, цирконій або аметист). Сережки Пандора – особливість будь-якого вечірнього вбрання.

Здивуйте своїх близьких чудовим подарунком на свята! Чекаємо на ваші замовлення 💗

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024