На війні загинув військовий з Березного Олександр Околович

10 Січня 2023, 11:18
На війні загинув військовий з Рівненщини Олександр Околович 1606
На війні загинув військовий з Рівненщини Олександр Околович

У районі населеного пункту Павлівка, що на Донеччині, загинув військовий Олександр Околович з міста Березне, 1974 року народження.

Відразу після повномасштабного вторгнення Олександр повернувся з роботи у Польщі до Києва, де і вступив до лав тероборони, а потім до новоствореної 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. 

Про це йдеться на сторінці Березнівської міськради

Захищаючи кордони воїн отримав поранення та контузію. Після лікування повернувся у бригаду. Командир відділення, молодший сержант передаючи свій бойовий досвід молодим побратимам користувався у бійців свого підрозділу незаперечним авторитетом, за це Олександр Сергійович і отримав позивний «Дєд». 

«У серцях рідних та близьких, побратимів та друзів Сашко назавжди залишиться дбайливим сином, люблячим татом, справедливим та вірним товаришем. Висловлюємо найщиріші співчуття усім хто знав, любив, шанував…Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо у годину скорботи.Нехай Олександру земля буде пухом, а пам'ять про героїчного сина України вічно зберігатиметься у наших серцях», – йдеться у дописі.

Про дату та час прибуття військового кортежу повідомлять додатково.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024