Три сайти мережі «Район.in.ua» відновлюють роботу на Рівненщині

10 Січня 2020, 18:31
Три сайти мережі «Район.in.ua» відновлюють роботу 767
Три сайти мережі «Район.in.ua» відновлюють роботу

З початку нового року три сайти Рівненської мережі «Район.in.ua» відновлюють роботу. До активного висвітлення життя краю повертаються Район.Гоща, Район.Демидівка та Район.Корець.

«Після реформи децентралізації 2020 року три видання на Рівненщині тимчасово припинили роботу, примкнувши до сайтів «великих районів» – Рівного та Дубна відповідно. Однак суспільний інтерес до життя краю, запити читачів стимулювали нас відновити ці сайти», – розповіла керівниця рівненської мережі Район.in.ua Галина Максимчук.

Тепер мешканці Кореччини, Гощанщини й Демидівщини зможуть читати про новини краю не лише на сайтах Район.Рівне та Район.Дубно, що охоплюють відповідні райони, а й на ресурсах, які розповідають про життя названих громад. Основними принципами роботи, як і раніше, залишається гіперлокальність – ми старитимемось бути максимально близькими і корисними для наших читачів.

На «Район.Гоща» наразі працюватиме Вероніка Соцкова. «Район.Корець» під опікою Іванни Готліб, а все про новини Демидівщини знатиме Марія Мартинюк.

 

Довідково: мережа Район.in.ua функціонує у складі медіахолдингу CID Media Group. Під брендом «Районів» працює вже майже 40 видань.

На Волині це – Район.ЛуцькРайон.РожищеРайон.КовельРайон.Камінь-КаширськийРайон.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.Шацьк,  Район.ГорохівРайон.ВолодимирРайон.Іваничі

Район.МаневичіРайон.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.РатнеРайон.Стара Вижівка та Район.Турійськ.

У Рівненській області діє вісім сайтів: Район.ОстрогРайон.СарниРайон.ДубноРайон.РівнеРайон.Вараш

Район.Гоща, Район.Корець і Район.Демидівка.

Першим сайтом на теренах Закарпаття став Район.Свалява. Зараз тут працюють ще й Район.Ужгород та Район.Мукачево.

На Львівщині діє Район.Моршин.

На півдні України працює сайт Район.Херсон.

Також у мережі Район.in.ua працюють тематичні проєкти: Бізнес.РайонРайон.МедицинаРайон.ІсторіяРайон.Культура

Еко.РайонСпорт на районіРайон.ЗакордонРайон.Життя та Район.Освіта.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024