Костопільська громада передала на фронт квадрокоптер

20 Січня 2023, 11:32
Громада з Рівненщини передала на фронт квадрокоптер 712
Громада з Рівненщини передала на фронт квадрокоптер

Костопільська громада передала військовим квадрокоптер. Обладнання придбали за кошти місцевого бюджету. Квадрокоптер DJL Mavic 3 передали бійцям Окремого центру спеціальних операцій «Захід» Сил Спеціальних Операцій ЗСУ. 

Про це йдеться на сторінці Костопільської міської ради в фейсбуці.

«Військові подякували всім, хто долучився. Сьогодні тривають бої, тож використання сучасних засобів аеророзвідки має надважливе значення для успішного виконання завдань. Сподіваємося, це підсилить підрозділи», – йдеться у дописі.

Загалом, від Костопільської територіальної громади вже передали три монокуляра для військових частин А2390, А0532, другому відділу рівненського районного ТЦКСП та квадрокоптер DJL Mavic 3 для військової частини А1788. У всіх частинах проходять службу хлопці Костопільської територіальної громади.

«Крім того, комунікація йде по всім напрямкам. Це і гуманітарна допомога, і придбання обладнання для військових, і розміщення підрозділів, і надання будівельних матеріалів, тощо. Головне, що військові відчувають допомогу. А це означає, що всі ми працюємо на перемогу», – повідомляють на сторінці.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024