Перехожі затримали рівнянина, який поцупив підгузки

25 Січня 2023, 16:59
Перехожі затримали рівнянина, який поцупив підгузки 446
Перехожі затримали рівнянина, який поцупив підгузки

У Рівному громадяни затримали зловмисника, який вкрав дитячі підгузки. Інцидент стався на вулиці Гетьмана Сагайдачного. Поліцейські встановили, що рівнянин шляхом вільного доступу здійснив крадіжку підгузків із магазину, але на вулиці був затриманий небайдужими громадянами. 

Про це інформує поліція на сторінці в фейсбуці.

Один із них почав поводити себе зухвало: перебуваючи у громадському місці він шарпав «затриманого» за одяг, нецензурно висловлювався на його адресу та наносив чоловікові тілесні ушкодження. Очевидець зафільмував усе це та виклав в інтернет: правоохоронці виявили відео під час моніторингу та задокументували. 

Відомо, що 32-річний чоловік уже потрапляв у поле зору поліцейських за вчинені майнові злочини. Він пояснив, що хотів викрасти підгузки для своєї малолітньої дитини. 

За фактом замаху на вчинення таємного викрадення чужого майна, скоєного в умовах воєнного стану, слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 15 частини 4 статті 185 КК України.

Крім того, дізнавачі Рівненського РУП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 КК України за фактом хуліганських дій, вчинених 39-річним жителем обласного центру. 

Досудове розслідування триває у обох кримінальних провадженнях. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024