Нацгвардійці із Рівного відзначили річницю створення військової частини

27 Січня 2023, 18:57
Нацгвардійці із Рівного відзначили річницю створення військової частини 729
Нацгвардійці із Рівного відзначили річницю створення військової частини

Рівненські нацгвардійці відзначили 27 річницю створення військової частини 3055 Національної гвардії України. Міський голова Олександр Третяк вручив військовим грамоти на знак подяки за їх службу.

Про це йдеться на сторінці Рівненської міськради у фейсбуці.

Як зазначив командир Нацгвардії у Рівному Сергій Лук’янчиков, відзначив, що святкування, ніби й не на часі, у ту мить, коли в країні війна. Проте кожен військовослужбовець вартий поваги та вдячності за свою службу, вірний присязі та відданості присязі.

Нацгвардійці Рівного вже відчули на собі, що таке війна, адже одними з перших стояли на захисті об'єктів критичної інфраструктури, одні з перших проводжали в останню путь своїх побратимів, котрі поклали життя заради нашої країни. 

«Кров ваших побратимів – це насіння до міцного дерева свободи нашої країни. Україна не може бути під чиїмось гнітом, поки на її сторожі стоять люди із чистими серцями та віддані своїй справі – такі, як наші Нацгвардійці. Ми щодня зосереджені на забезпеченні оборони нашої громади, але так само повинні пам'ятати: ми воюємо не тому, що ненавидимо ворога, хоча що ж ми повинні до нього відчувати? Ми воюємо тому, що надзвичайно любимо тих, хто у нас за спиною», – сказав міський голова у вітальному слові до нацгвардійців.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024