Рівнянка, яка повідомила про «замінування» пошти, рік не зможе виїхати з країни

28 Січня 2023, 14:38
Рівнянка, яка повідомила про «замінування» пошти, рік не зможе виїхати з країни 622
Рівнянка, яка повідомила про «замінування» пошти, рік не зможе виїхати з країни

У Рівному засудили обвинувачену в «замінуванні» відділення пошти. Засуджена тепер не може виїжджати за межі України без погодження уповноваженого органу з питань пробації; зобов'язана повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання та періодично з’являтися для реєстрації в уповноважений орган з питань пробації.

Про це йдеться на сторінці поліції у фейсбуці

Нагадаємо, на спецлінію надійшло повідомлення про замінування відділення пошти на вулиці В’ячеслава Чорновола в Рівному. На місце події негайно виїхали всі спецслужби. Після обстеження приміщення та прилеглої до нього території будь-яких вибухонебезпечних предметів не виявили.

Поліцейські оперативно встановили особу «мінера». 25-річна рівнянка повністю визнала свою вину у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України. Пояснила, що того дня посварилася із чоловіком і вирішила йому таким чином помститися. Він саме збирався у вказане відділення, аби отримати відправлення.

Однак такі дії з її боку призвели до дезорганізації діяльності та безпідставного відволікання сил і засобів Рівненського районного управління поліції, Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, ГУ ДСНС України у Рівненській області.

За результатами розгляду угоди про визнання винуватості, укладеної між прокурором і обвинуваченою, відповідно до вироку суду, її звільнено від відбування основного покарання у виді позбавлення волі на два роки із випробуванням та встановленим іспитовим строком на один рік.

Утім, якщо впродовж іспитового строку вона вчинить кримінальне правопорушення, то їй загрожуватиме реальний термін ув’язнення.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39