У Тишиці виявили незаконну порубку дерев

01 Лютого 2023, 09:24
У Тишиці виявили незаконну порубку дерев 693
У Тишиці виявили незаконну порубку дерев

У селі Тишиця Рівненського району виявили незаконну порубку дерев, яка завдала збитків на понад 150 тисяч гривень.

Про це журналісти Район.Рівне у Державній екологічній інспекції Поліського округу.

20 грудня 2022 року до  Державної екологічна інспекція Поліського округу від правоохоронних органів надійшов лист з матеріалами стосовно незаконної вирубки дерев за межами населеного пункту села Тишиця Рівненського району.

Під час розгляду зазначеної  справи  фахівцями Інспекції на земельній ділянці, яка перебуває у комунальній власності Березнівської міської ради за межами населеного пункту села Тишиця Рівненського району, встановлено факт незаконної порубки 269 сиророслих дерев породи сосна, береза, осика.

Загальна сума шкоди, заподіяної навколишньому природному середовищу незаконною порубкою дерев, становить 156,1 тисячі гривень.

Оскільки в діях осіб, які вчинили вищевказане порушення, вбачаються ознаки кримінального правопорушення, Інспекція направила матеріали щодо незаконної порубки дерев до правоохоронних органів з метою внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України, а також для встановлення осіб, винних у скоєні порубки з метою притягнення їх до відповідальності згідно  з чинним законодавством.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024