Рівненська поліція шукає свідків аварії за участі маршрутки

02 Лютого 2023, 09:36
Рівненська поліція шукає свідків аварії за участі маршрутки 551
Рівненська поліція шукає свідків аварії за участі маршрутки

Поліцейські просять відгукнутися пасажирів маршрутки «Радивилів-Рівне», очевидців ДТП.

Із метою повного, об'єктивного розслідування та встановлення істини у справі поліцейські звертаються до пасажирів, які 29 січня їхали вказаним автобусом, проявити громадянську свідомість, йдеться у повідомленні пресслужбі поліції Рівненщини.

Попередньо, 61-річна рівнянка сіла на маршрутку сполученням «Радивилів-Рівне» на автовокзалі в місті Дубно. В обласному центрі мала намір вийти на зупинці громадського транспорту на вулиці Д.Галицького, що в районі радіозаводу. Утім, із невстановлених поки причин, випала під час руху на асфальтне покриття через передні двері автобуса. Нині вона перебуває у тяжкому стані у лікарні.

Слідчі Рівненського районного управління поліції за цим фактом проводять досудове розслідування та просять відгукнутися очевидців події. Конфіденційність гарантована. Контактний номер телефону: 0972570476.

Нагадаємо, пасажирка автобуса мала намір вийти із маршрутки на найближчій зупинці. З невстановлених поки  причин впала під час руху транспортного засобу на асфальтне покриття через передні двері салону

Жінка отримала важку черепно-мозкову травму та мозкову кому. Її госпіталізували до лікарні.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024