Десять рекордів Рівненщини встановили спортсмени на чемпіонаті області з пауерліфтингу

20 Лютого 2023, 19:54
Десять рекордів Рівненщини встановили спортсмени на чемпіонаті області з пауерліфтингу 1230
Десять рекордів Рівненщини встановили спортсмени на чемпіонаті області з пауерліфтингу

У Рівному відбувся Чемпіонат області з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. 

У Рівненському регіональному центрі «Інваспорт» за нагороди боролись 32 спортсмени з інвалідністю із Дубровицької, Березнівської, Костопільської, Сарненської, Вараської та Рівненської територіальних громад, повідомляють на сайті Рівненської обласної ради. 

За можливість займатися спортом під час війни організатори подякували нашим захисникам та захисницям, які ціною власного здоров’я та життя виборюють свободу та незалежність України.

Під час змагань 5 спортсменок Рівненського регіонального центру «Інваспорт» встановили 9 рекордів області, три з них належать Альоні Нікодімовій у категоріях – 65 кг, 70 кг, 72 кг серед юніорок.

Серед чоловіків оновити таблицю рекордів Рівненської області зміг рівнянин Василь Рожко (вагова категорія до 59 кг), підкоривши 153 кг.

Крім того, титуловані рівненські спортсмени Дар’я Кобилинська та Василь Рожко за результатами виступів перевищили норматив майстра спорту України міжнародного класу. А рівнянки Альона Нікодімова, Галина Вабіщевич та Марина Самчик вперше в своїй кар’єрі підкорили «майстерський» норматив і тепер зможуть брати участь у всеукраїнських та міжнародних турнірах, щоб закріпити успіх згідно з вимогами Єдиної спортивної класифікації України на змаганнях відповідного рівня.

Організатори відзначили також виступ легендарної рівненської спортсменки Любові Семенюк, яка у свої 63 роки впевнено здобула перемогу та стала авторкою найбільшого результату у змаганнях жінок – 90 кг.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024