Двоє братів із Рівного побили та викрали знайомого

07 Березня 2023, 18:33
Двоє братів із Рівного побили та викрали знайомого 918
Двоє братів із Рівного побили та викрали знайомого

Слідчий Рівненського районного управління поліції закінчив досудове розслідування за фактом незаконного позбавлення волі та викрадення людини, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, що супроводжувалося заподіянням їй фізичних страждань, та скерували кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду.

Подія трапилася 21 червня минулого року. Близько 18:45, перебуваючи на вулиці Драгоманова в Рівному, двоє рідних братів віком 31 та 34 роки,  аби «залякати» свого 34-річного знайомого, з яким уже давно перебувають у конфлікті, розробили злочинний план дій.  Про це йдеться у повідомленні пресслужби поліції Рівненщини. 

Зловмисники вирішили викрасти рівнянина, а щоб не чинив супротиву — завдали численні удари кулаками та металевими плоскогубцями по обличчю та тілу. Потому, реалізовуючи свій злочинний намір, помістили потерпілого в автомобіль «Mercedes-Benz», унеможливлюючи його рухи та втечу, та повезли на вулицю Замкову, де біля одного із будинків продовжили завдавати удари знайомому. 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024