За три дні у Рівному патрульні виявили двох осіб з наркотиками

27 Березня 2023, 13:46
За три дні у Рівному патрульні виявили двох осіб з наркотиками 629
За три дні у Рівному патрульні виявили двох осіб з наркотиками

У Рівному патрульні виявили двох осіб, які мали з собою, ймовірно, наркотичні речовини.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції у фейсбуці.

У п’ятницю, 24 березня, ТОРівці, під час патрулювання на вулиці Павлюченка, звернули увагу на двох перехожих, які різко змінили напрямок руху, коли побачили поліцейських. Під час спілкування чоловіки нервували, що насторожило інспекторів. Тому патрульні провели громадянам поверхневу перевірку. У одного із них під час перевірки виявили згорток із кристалічною речовиною зеленого кольору, яка схожа на наркотичну.

Схожий випадок трапився у понеділок, 27 березня, близько 1-ї години, на вулиці Вячеслава Чорновола. Патрульні під час комендантської години спільно з дільничим офіцером поліції зупинили автівку Infiniti FX. Водій і пасажир постійно плутались у поясненнях та відповідях на поставлені запитання. Тому патрульні вирішили провести поверхневу перевірку. 

У пасажира, 41-річного рівнянина, виявили круглий пакунок, загорнутий у гумову рукавичку. Чоловік відмовився повідомляти, що знаходиться всередині. Як з'ясувалося – там був поліетиленовий пакетик із кристалічною речовиною блідо-жовтого кольору.

У двох випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024