Який автомобільний тримач для планшета вибрати?

29 Березня 2023, 11:22
Який автомобільний тримач для планшета вибрати? РЕКЛАМА 283
Який автомобільний тримач для планшета вибрати?

 Планшети є дуже популярними серед водіїв. Вони пропонують великий сенсорний простір, полегшуючи керування пристроєм під час водіння. Наприклад, дуже зручно користуватися встановленою в системі GPS-навігацією, адже всі дороги на карті добре видно та добре читаються навіть назви вулиць. Завдяки перерахованим перевагам велика група автолюбителів робить ставку саме на планшети. Однак для того, щоб використання обладнання у подорожі було комфортним та безпечним, необхідно замовити ще й автомобільний тримач для планшета. 

Типи автомобільних тримачів для планшетів

 За посиланням тут https://www.aks.ua/uk/catalog/avtoderzhatel/tip-ustroistva/planshet ви знайдете безліч моделей з різними характеристиками, призначеними для встановлення на лобовому склі, решітці вентиляції, панелі приладів, підголівнику і т.д. Найбільш популярним варіантом серед користувачів є кронштейн, який зазвичай встановлюється на решітку радіатора. Цей варіант дозволяє надійно закріпити планшет на досить близькій відстані від керма, завдяки чому до тачпада можна легко дотягнутися рукою.

Переваги та недоліки автомобільних власників для планшетів

 Кожна з описаних вище версій має свої переваги та недоліки. Що стосується власника планшета на лобовому склі, то на увагу заслуговує простота установки, а також можливість вільного регулювання положення планшета. Недоліком такого варіанта є обмежена оглядовість. Інші моделі, у свою чергу, відрізняються можливістю розміщення в місцях, де поле зору не буде порушено, але вони будуть обмежені в регулювання.

Типи фіксації планшета в автотримачі

 У переважній більшості випадків планшет не закріплений в автомобілі на постійній основі, тому при необхідності його можна швидко від'єднати. Це рішення є дуже практичним, оскільки портативним пристроєм можна скористатися не тільки в салоні авто, а й за його межами. Найпопулярніший тип фіксатора – це механічні затискачі, розраховані для певного розміру, вони надійно утримують планшет на своєму місці і при цьому не псують покриття корпусу.

  Більш просунуті пропозиції оснащені спеціальним механізмом, завдяки якому можна підігнати кріплення планшета в автомобілі під будь-які розміри електронного гаджета.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024