Прості фінансові розвʼязання складних життєвих питань від Ощадбанку

31 Березня 2023, 16:32
Прості фінансові розвʼязання складних життєвих питань від Ощадбанку РЕКЛАМА 395
Прості фінансові розвʼязання складних життєвих питань від Ощадбанку

Шукаєте, де відкрити надійний і вигідний депозитний рахунок? Терміново необхідна готівка? Знайшли ідеальну квартиру, але на неї не вистачає коштів? Відкриваєте власний бізнес і обираєте надійного банківського партнера? 

Ми в Ощадбанку ні на що не натякаємо, але, здається, ваші пошуки успішно завершені. Досвід роботи з часів проголошення незалежності України, державні гарантії безпеки вкладів і тисячі задоволених клієнтів — головні аргументи на користь довіри до Ощаду.   

Послуги та пропозиції для фізичних осіб

Обслуговування приватних користувачів включає депозитні рахунки, споживче кредитування, в тому числі готівкові позики та цільове кредитування, іпотеку. Характерна особливість співпраці з Ощадбанком для фізичних осіб — вигідні умови та наявність різноманітних пільг і акцій. 

Державна соціальна підтримка реалізується у вигляді спрощених програм кредитування житла для пріоритетних груп під пільгові відсотки та на тривалий строк. Ознайомитися з повним переліком та деталями пропозицій можна на офіційному сайті https://www.oschadbank.ua/.

Рішення для бізнесу

Розвиток підприємництва разом з Ощадбанк передбачає всебічну фінансову підтримку. Корпоративні програми передбачають обслуговування бізнес-рахунків, в тому числі зарплатних карток працівників. Розгалужена мережа філіалів Ощаду сприяє зручній організації роботи.

Ощадбанк пропонує бізнесу вигідні кредити на підтримку операційної діяльності (придбання сировини та матеріалів, оплату сторонніх послуг, різноманітні поточні потреби), а також для нарощування потужностей шляхом придбання устаткування та транспортних засобів.

Особлива увага приділяється аграрному сектору. Виробники сільськогосподарської продукції в Ощадбанку можуть розраховувати на пропозиції:

  • Кредитування оперативних платежів для закриття касових розривів у зв’язку із нерівномірним виробничим циклом у галузі.
  • Фінансування операційної діяльності, зокрема придбання посівного матеріалу та засобів захисту рослин з відкладеною оплатою.
  • Видачу позик на придбання нових та уживаних техніки, обладнання, транспортних засобів.

Допомога і підтримка аграрного бізнесу здійснюється за участю широкого кола партнерів Ощаду, зокрема компаній Агротек, АМАКО Україна, Агріматко Україна та John Deere Україна.

Принципи роботи

Ощадбанк – державний банк із широким спектром послуг для фізичних та корпоративних клієнтів. В основі роботи банку – соціальна відповідальність та фінансова безпека. 

Ощадбанк регулярно долучається до благодійної діяльності, впроваджує інклюзивний підхід до організації роботи відділень та невпинно розширює коло надійних партнерів для забезпечення різноманітних потреб своїх клієнтів.  

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024