Чоловік із Рівненського району незаконно торгував сильнодіючими ліками

11 Квітня 2023, 16:24
Чоловік із Рівненського району незаконно торгував сильнодіючими ліками 541
Чоловік із Рівненського району незаконно торгував сильнодіючими ліками

Двом чоловікам повідомили про підозру у незаконному придбанні, пересиланні з метою збуту та збуті сильнодіючих лікарських засобів у великих розмірах, без спеціального на те дозволу, а одному з них – ще й у закінченому замаху на контрабанду сильнодіючих речовин.

За даними слідства, 37-річний житель Рівненського району та його знайомий, 38-річний чернівчанин, налагодили бізнес на збуті сильнодіючих ліків. Встановлено, що наприкінці 2021 року «постачальник» з Чернівців переслав своєму знайомому через логістичну компанію 1000 таблеток, які містять у своєму складі анаболітичний стероїд метандієнон та відпускається за рецептом. Пізніше ці ліки рівненський напарник збув клієнту за 17600 гривень. Про це йдеться у повідомленні пресслужби прокуратури Рівненської області. 

Крім того, у березні цього року жителю Рівненщини від того ж «постачальника» надійшло 2 ємності з ліками по 250 мілілітрів в кожній, до складу яких входить нандролон, який теж відноситься до анаболітичних стероїдів. Проте цього разу продавець мав намір переслати препарат до Польщі. Він передав пакунок з даними отримувача через свого знайомого, який має право перетину кордону. При цьому проконсультував, як пройти митний огляд, щоб уникнути декларування.

Але митники в легенду не повірили, кур’єра з товаром до Польщі не впустили, а заборонені речовини вилучили.

Досудове розслідування проводить Управління СБ України в Рівненській області.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024