«Життя живемо один раз!» Асафатов 19 квітня з великим концертом – у Рівному

17 Квітня 2023, 19:34
Сергій Асафатов 485
Сергій Асафатов

19 квітня надзвичайний Сергій Асафатов у межах свого великого весняного туру Україною приїде у Рівне, аби заспівати з нами улюблені пісні й потішити яскравими прем’єрами, надихнути і зворушити, окрилити і нагадати про найцінніше — запалити кожне серце вогниками світла, кохання, надії і щастя.

Концерт пройде 19 квітня о 19.00 у Міському будинку культури. Про це журналістам видання Район.Рівне повідомили організатори. 

Рівняни і всі гості міста, готуйтеся до справжньої магії! 

Всією залою заспіваємо суперхіт й тренд TikTokу «Заведу кота», наші улюблені «Море» і «Люди ідуть від людей», надихаючі «Літай» і «Гарного дня», романтичну «Золото» і зворушливу «Дякую за світанки» з подякою ЗСУ, а також «Крим», «Туман», «Нові вершини», «Музика», «Дзеркало», «Париж» — будуть всі найулюбленіші хіти та багато нових сюрпризів!

А також неймовірної краси світлове шоу і аукціон на підтримку воїнів ЗСУ.

Сергій Асафатов — винятковий співак-мультиінструменталіст, чий дивовижний оксамитовий голос проймає до мурах, а глибокі і неповторні пісні відображають те, що думаємо й відчуваємо всі ми.

Концерти ж завжди проходять із таким драйвом і винятковою атмосферою, що жодних слів не вистачить, аби описати цей захват і ейфорію від пережитої бурі емоцій.

За останній рік Сергій Асафатов написав рекордну кількість вражаючих пісень, які неодмінно торкнуться вашого серця.

А оскільки у новий тур співак поїхав із бендом у повному складі, на концерті глядачів чекатиме подвійний драйв.

Якісна українська музика, приголомшливе світлове шоу, щирі емоції на сцені і в залі — цей концерт буде надзвичайним!

«Рівне, щиро запрошую вас на свій концерт! З нетерпінням чекаю на нашу зустріч! Обіймемося!», — запрошує Сергій Асафатов.

«Приходьте насолодитися фантастичною красою й отримати найсильніші враження 19 квітня о 19:00 у Міському будинку культури на великому концерті Сергія Асафатова у Рівному!», – додають організатори.

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням https://rivne.karabas.com/ua/sergij-asafatov-2

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024