У Клевані хочуть побудувати новий корпус госпіталю для реабілітації військових

19 Травня 2023, 14:36
На Рівненщині хочуть побудувати новий корпус госпіталю для реабілітації військових 1284
На Рівненщині хочуть побудувати новий корпус госпіталю для реабілітації військових

На Рівненщині продовжують працювати над розвитком Клеванського госпіталю ветеранів війни. Тут уже створюють Центр реабілітації пацієнтів зі спінальними травмами. У планах – збудувати третій корпус медзакладу. Адже у Клеванському госпіталі проходять реабілітацію військові зі всієї України.

Про це йдеться на сторінці Голови Рівненської ОВА у фейсбуці.

Зі слів Віталія Коваля площа нового корпусу – понад 10 тисяч метрів квадратних. Він буде мати 4 поверхи та цокольний. Останній обладнають під сучасне бомбосховище, яке використовуватиметься і в мирний час.

Тут будуть приймально-діагностичне і відділення лікування захворювань та наслідків черепно-мозкових і спінальних травм. А також великі реабілітаційні зали. Аби навчати по-новому, відновлювати втрачені внаслідок травм функції, захворювань, отриманих під час бойових дій, як військовим, так і цивільному населенню.

«Ескізний проєкт нового корпусу уже готовий. Будівництво дороге, тому наразі шукають партнерів. Уже зголосилися допомогти нам як міністерства України, так і польські, литовські, американські друзі, різноманітні благодійні організації та міжнародні фонди. Працюємо далі», – йдеться у дописі. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024