На Здолбунівщині засудили педофіла

06 Червня 2023, 15:38
На Здолбунівщині засудили педофіла 402
На Здолбунівщині засудили педофіла

У суді довели вину 38–річного жителя Рівненського району, якого обвинувачували у  зґвалтуванні та розбещенні малолітньої дівчинки, поєднаних із наданням грошової винагороди потерпілій особі.

Вироком Здолбунівського районного суду чоловікові призначили покарання у вигляді 11 років ув’язнення, із занесенням його даних до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканості малолітніх. Про це йдеться у повідомленні Рівненської обласної прокуратури. 

Прокурор довів, що житель одного із сіл колишнього Здолбунівського району впродовж кількох років займався оральним сексом з потерпілою, яка на той час не досягла 14 років. До того ж, вчиняючи розпусні дії сексуального характеру, зловмисник платив дівчинці за її мовчання. Для інтимних зустрічей обвинувачений заманював дитину в безлюдні місця та закинуті будинки.

Потерпіла довго не розказувала, бо боялася батьківського гніву, проте пізніше все ж розповіла про зґвалтування та розбещення своїм рідним. Вони й змусили дитину звернутись із заявою до правоохоронців.

Під час судового розгляду обвинувачений свою вину визнав лише частково.

На даний час вирок не набрав законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024