Медичні підприємства Рівненської області отримають нове обладнання

19 Червня 2023, 16:58
Медичні підприємства Рівненської області отримають нове обладнання 674
Медичні підприємства Рівненської області отримають нове обладнання

На засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства депутати погодили та рекомендували голові обласної ради винести на розгляд пленарного засідання проєкт рішення Про деякі питання передачі медичного обладнання, закупленого коштом обласного бюджету.

Йдеться про передачу медичного обладнання з балансу департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я облдержадміністрації на баланс трьох комунальних підприємств та у власність Мирогощанської територіальної громади, повідомляють на сайті Рівненської обласної ради. 

Коштом обласного бюджету для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19 закупили 24 кисневих концентратори та два монітори пацієнта.

Медичне обладнання мають передати на баланс КП «Рівненський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» (15 шт), КП «Корецька обласна лікарня відновного лікування» (2 шт), КП «Обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» (4 шт) та один кисневий концентратор у власність Мирогощанської сільської територіальної громади.

 

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024