На перехресті двох вулиць у Рівному облаштують кільце

24 Червня 2023, 12:31
На перехресті двох вулиць у Рівному облаштують кільце 509
На перехресті двох вулиць у Рівному облаштують кільце

Розпочали роботи з облаштування кільця на перехресті Володимира Стельмаха та Енергетиків у Рівному.

Загальна вартість робіт становить 16.5 мільйонів гривень. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив міський голова Олександр Третяк. 

«Це влаштування самого кільця та продовження вулиці Стельмаха. Орієнтовно це 450 метрів з облаштуванням дорожнього покриття, укладанням бруківки на пішохідних доріжках, часткова заміна опор під освітлення та благоустрій. Ми плануємо завершити роботи в період до чотирьох місяців. Адже це великий обсяг робіт», – йдеться у повідомленні. 

Планують проводити заміну асфальтного покриття у нічний час, щоб зменшити незручності для автомобілістів, які користується цим шляхом.

«Коли облаштовується кільцева розв'язка, зменшується аварійність на багатьох ділянках доріг. Зараз ми розглядаємо кілька варіантів подальших робіт – це розробка кільцевих розв’язок: Дубенська – Кулика-Гудачека; Басівкутська – Дворецька; Кобзарська – Захисників Маріуполя. Це найближча перспектива. Далі вивчаємо рух транспорту в місті і будемо впроваджувати світлофорні об’єкти та кільцевий рух, де це найбільш необхідно», – зауважує Третяк.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024